Robert Grmek
Robert Grmekvodja plesne šole
Ples je moje življenje. Že od vsega začetka hodiva po isti poti. Vedno sem upal, da bo nekoč postal tudi moja služba, vedno je bila moja velika želja, da bi odprl lasten studio. Takrat so bile to skorajda neuresničljive sanje, danes pa prekrasna realnost.

Naši plesni učitelji

Andraž Grulja
Andraž GruljaPoučuje hip hop in aktivni plesalec
Pri devetih letih sem se vpisal v plesno šolo Pan, kjer sem se pod vodstvom Robija Grmeka učil prvih plesnih korakov. Takrat se je tudi začela moja tekmovalna pot, leto pozneje smo s pionirji že osvajali naslove državnih prvakov.
Rado Trifković
Rado TrifkovićUčitelj družabnih plesov
V Plesnem studiu Novo mesto sem zadolžen predvsem za maturantske plesne tečaje in plesne tečaje za valetante ter družabne plese za odrasle. Prav poseben izziv pa so zame tudi individualne ure za tista dekleta in dame, ki ne najdejo ”soplesalca”. Torej, zdaj ni več izgovora, da soplesalca ni. Če le nisem zaseden, vam bom drage dame, z veseljem priskočil na pomoč.
Dejan Janc
Dejan JancUčitelj družabnih plesov
Zakaj ples? Lahko ob glasbi sploh stojiš ali sediš pri miru? No, zato! Ob glasbi in plesu lahko pozabim na vse, spoznaš nove prijatelje, samega sebe in se imaš »lušno«. V čast pa mi je tudi, da lahko svoje znanje delim tudi z ostalimi.
Hana Huč
Hana HučPoučuje hip hop in aktivna plesalka
Poučevati sem začela pri 16 letih, poučujem hip-hop pionirje začetnike. Zelo rada delam z ljudmi, predvsem z otroki. Poučevanje mi omogoča oboje, ples in delo z otroki.
Domen Žugelj
Domen ŽugeljKoreograf, trener hip hop-a
Ime mi je Domen Žugelj, star sem 28 let in plešem že od svojega desetega leta. Kot plesalec se neprestano izobražujem in izpopolnjujem na različnih plesnih delavnicah in seminarjih, nastopih, projektih doma in v tujini.
Katja Žigante
Katja ŽigantePoučuje plesni vrtec in pop hip hop program
Plešem, ker sem to jaz. In če kdaj vidite koga, ki po pločniku čudno hodi in ziblje, sem verjetno to jaz. Ples je povsod z mano in jaz z njim. Ples mi da energijo. Plešem kjerkoli in kadarkoli, zame ni ovir.
Žiga Sotlar
Žiga SotlarKoreograf, trener hip hop-a
Po vrnitvi v Slovenijo sem prevzel vlogo koreografa in trenerja v PSNM, čeprav je bilo to moje prvo leto v vlogi koreografa, je bilo zelo uspešno. S svojo formacijo – SoFLY sem osvojil naslov državnega, evropskega in svetovnega prvaka v najprestižnejši kategoriji.
Mateja Avbar
Mateja AvbarUčiteljica družabnih plesov
V Plesnem studiu Novo mesto sem zadolžena za pripravo plesnega programa in poučevanje valetantov, maturantov ter družabnih plesov.
Urša Štrucelj Plot
Urša Štrucelj PlotUčiteljica plesnega vrtca in animatorka
Leta 2004 sem prvič poučevala plesni vrtec in tako je ostalo še danes. Delo mi je zelo všeč, saj so otroci še zelo spontani, navihani in odkriti.
Mojca Vraničar
Mojca VraničarUčiteljica plesnega vrtca
Ljubiteljsko sem začela plesati v osnovni šoli pri folklorni skupini Ivan Navratil, nato v srednji šoli v plesni skupini, nadaljevala na Fakulteti za šport, kjer sem usmerjala ples pri dr. Meti Zagorc. Svoje plesno znanje izpopolnjujem na številnih seminarjih iz različnih področij. Sem trenerka modernega tekmovalnega plesa z licenco PZS in ZPVUTS od leta 2006.
Nina Zadravec
Nina ZadravecPoučuje plesni vrtec, jazz balet in animatorka RD zabav
Po nekaj letnem plesnem premoru, ter selitvi v Novo mesto, sem začela pomagati v Plesnem studio novo mesto, sprva zgolj administrativno, kasneje tudi plesno.
Sedaj drugo leto poučujem program za vrtičkarje – Plesni vrtec – v več okoliških vrtcih, animiram praznovanja rojstnih dni, ter učim začetni program jazz baleta za pionirje.
Simon Cerjak
Simon CerjakPoučuje hip hop, animator in aktivni plesalec
V vlogi trenerja v PSNM poučujem hiphop že več let in sicer v Črnomlju, Žužemberku in Dolenjskih Toplicah. Občasno pa sem tudi animator na rojstnodnevnih zabavah, kjer ponujamo različne teme zabave.
Gašper Kavšek
Gašper KavšekPoučuje družabne plese
S poučevanjem si zastavljam nove izzive in ohranjam stik s plesom, ki je pomemben del mojega življenja. Še vedno mi ples predstavlja sprostitev in zabavo ob obsežnih študijskih obveznostih.
Ana Papež
Ana PapežPoučuje plesni vrtec
Plešem že od majhnega. Tekmovala sem v latinsko – ameriških plesih, vse do 17. leta. Nato sem začela plesati jazz balet in show dance v Plesnem studiu NM. Danes svoj poklic vzgojiteljice združujem z mojo ljubeznijo do plesa in najmlajše učim plesnih gibov.
Boštjan Belingar
Boštjan BelingarPoučuje Break dance in aktivni plesalec
Sem Boštjan Belingar, na slovenski brejkerski sceni vsem bolje poznan kot » Beli«. Break dance plešem že kakih 8 let, učim pa dobra tri leta.
Vid Vidmar
Vid VidmarPoučuje Break dance in aktivni plesalec
Moje ime je Vid Vidmar, moj psevdonim pa Bboy Vision. Rojen in odrasel sem v Ljubljani. Kot otrok sem treniral gimnastiko, leta 2002 sem začel trenirati breakdance.
Albert Zorko
Albert ZorkoUčitelj športnih plesov
V letu 2015 sem se pridružil ekipi Plesnega studia Novo mesto, kjer poučujem standardne in latinsko – ameriške plese. Delo z mladimi me veseli in izpolnjuje. Veseli me, ko jih lahko kaj novega naučim in hkrati se tudi sam učim kaj od njih. Veliko mi pomeni prizadevno delo mladih in posledično uspeh na plesnem parketu. Verjamem, da trdo delo in primeren odnos zagotovo pripeljeta do rezultatov.
Klara Lainšček
Klara LainščekUčiteljica jazz baleta
Moja plesna pot se je začela pri 5. letih, ko so me starši vpisali v plesno šolo Kazina, da porabim svojo odvečno energijo. Trenirala sem jazz, zraven pa smo dobili še ure stepa in se tako začeli izpopolnjevati v obeh stilih.
Nika Ojsteršek
Nika OjsteršekUčiteljica jazz in show dance plesov
V Plesnem studio Novo mesto poučujem jazz in show dance najmlajše in tudi starejše člane.
Miriam Štucin
Miriam ŠtucinUčiteljica plesa ob drogu
Ples je moja strast. Daje mi občutek svobode in me vedno polni z energijo. Spremlja me že od otroštva in brez plesa si ne znam predstavljati svojega življenja.
Karin Putrih
Karin PutrihPoučuje jazz balet
V Plesnem Studiu Novo mesto poučujem jazz balet naše najmlajše pa tudi najstarejše člane. Delo s plesalci mi predstavlja neverjetno veselje, zato nameravam svoje pedagoško in trenersko znanje nadgrajevati ter ga uspešno širiti med plesalce še naprej.