Robert Grmek
Robert Grmekvodja plesne šole
Ples je moje življenje. Že od vsega začetka hodiva po isti poti. Vedno sem upal, da bo nekoč postal tudi moja služba, vedno je bila moja velika želja, da bi odprl lasten studio. Takrat so bile to skorajda neuresničljive sanje, danes pa prekrasna realnost.

Naši plesni učitelji

Katja Žigante
Katja ŽigantePoučuje plesni vrtec in pop hip hop program
Plešem, ker sem to jaz. In če kdaj vidite koga, ki po pločniku čudno hodi in ziblje, sem verjetno to jaz. Ples je povsod z mano in jaz z njim. Ples mi da energijo. Plešem kjerkoli in kadarkoli, zame ni ovir.
Hana Huč
Hana HučPoučuje hip hop in aktivna plesalka
Poučevati sem začela pri 16 letih, poučujem hip-hop pionirje začetnike. Zelo rada delam z ljudmi, predvsem z otroki. Poučevanje mi omogoča oboje, ples in delo z otroki.
Rado Trifković
Rado TrifkovićUčitelj družabnih plesov
V Plesnem studiu Novo mesto sem zadolžen predvsem za maturantske plesne tečaje in plesne tečaje za valetante ter družabne plese za odrasle. Prav poseben izziv pa so zame tudi individualne ure za tista dekleta in dame, ki ne najdejo ”soplesalca”. Torej, zdaj ni več izgovora, da soplesalca ni. Če le nisem zaseden, vam bom drage dame, z veseljem priskočil na pomoč.
Nika Ojsteršek
Nika OjsteršekUčiteljica jazz in show dance plesov
V Plesnem studio Novo mesto poučujem jazz in show dance najmlajše in tudi starejše člane. Ker želim svoje plesno znanje še izpolnjevati, sem si v letu 2017 pridobila naziv učitelj plesa MTP pri PZS ter v letu 2018 sodniški naziv prav tako v sekciji MTP.
Dejan Janc
Dejan JancUčitelj družabnih plesov
Zakaj ples? Lahko ob glasbi sploh stojiš ali sediš pri miru? No, zato! Ob glasbi in plesu lahko pozabim na vse, spoznaš nove prijatelje, samega sebe in se imaš »lušno«. V čast pa mi je tudi, da lahko svoje znanje delim tudi z ostalimi.
Mateja Avbar
Mateja AvbarUčiteljica družabnih plesov
V Plesnem studiu Novo mesto sem zadolžena za pripravo plesnega programa in poučevanje valetantov, maturantov ter družabnih plesov.
Urša Štrucelj Plot
Urša Štrucelj PlotUčiteljica plesnega vrtca in animatorka
Leta 2004 sem prvič poučevala plesni vrtec in tako je ostalo še danes. Delo mi je zelo všeč, saj so otroci še zelo spontani, navihani in odkriti.
Mojca Vraničar
Mojca VraničarUčiteljica plesnega vrtca
Ljubiteljsko sem začela plesati v osnovni šoli pri folklorni skupini Ivan Navratil, nato v srednji šoli v plesni skupini, nadaljevala na Fakulteti za šport, kjer sem usmerjala ples pri dr. Meti Zagorc. Svoje plesno znanje izpopolnjujem na številnih seminarjih iz različnih področij. Sem trenerka modernega tekmovalnega plesa z licenco PZS in ZPVUTS od leta 2006.
Gašper Kavšek
Gašper KavšekPoučuje družabne plese
S poučevanjem si zastavljam nove izzive in ohranjam stik s plesom, ki je pomemben del mojega življenja. Še vedno mi ples predstavlja sprostitev in zabavo ob obsežnih študijskih obveznostih.
Nadja Arhar
Nadja ArharUčiteljica plesa ob drogu
Pri šestih letih sem začela z latinsko-ameriškimi in standardnimi plesi, kasneje pa sem se zaljubila v ples ob drogu.
Boštjan Belingar
Boštjan BelingarPoučuje Break dance in aktivni plesalec
Sem Boštjan Belingar, na slovenski brejkerski sceni vsem bolje poznan kot » Beli«. Break dance plešem že kakih 8 let, učim pa dobra tri leta.
Vid Vidmar
Vid VidmarPoučuje Break dance in aktivni plesalec
Moje ime je Vid Vidmar, moj psevdonim pa Bboy Vision. Rojen in odrasel sem v Ljubljani. Kot otrok sem treniral gimnastiko, leta 2002 sem začel trenirati breakdance.
Albert Zorko
Albert ZorkoUčitelj športnih plesov
V letu 2015 sem se pridružil ekipi Plesnega studia Novo mesto, kjer poučujem standardne in latinsko – ameriške plese. Delo z mladimi me veseli in izpolnjuje. Veseli me, ko jih lahko kaj novega naučim in hkrati se tudi sam učim kaj od njih. Veliko mi pomeni prizadevno delo mladih in posledično uspeh na plesnem parketu. Verjamem, da trdo delo in primeren odnos zagotovo pripeljeta do rezultatov.