Imam veliko energije, rad se smejem in sem vedno pripravljen pomagati. Za ples sem se navdušil ob zaključku gimnazije, ko sem obiskoval plesni tečaj za maturante. Takrat še nisem slutil, da me bo ples tako prevzel, da bo postal tudi moje življenjsko poslanstvo. Za to se imam zahvaliti predvsem plesni učiteljici Mirjani Vovk, ki me je “okužila” s plesom.
Svoje prve plesne korake sem naredil v PCD, kjer sem 5 let tudi poučeval družabni ples za vse generacije. Vse do danes ostajam zvest družabnemu plesu, saj sem ob takšnem delu srečen in radosten, ko lahko delim svoje znanje in ljudi učim plesati.
Sicer pa me v življenju zanima kar precej stvari, poleg poučevanja plesnih korakov rad stopim tudi za mikrofon in vodim kakšno prireditev in maturantski ples. Poleg plesa obožujem še kolesarjenje, tek, smučanje in jadranje.
V Plesnem studiu Novo mesto bom zadolžen predvsem za maturantske plesne tečaje in plesne tečaje za valetante ter družabne plese za odrasle. Prav poseben izziv pa so zame tudi individualne ure za tista dekleta in dame, ki ne najdejo ”soplesalca”. Torej, zdaj ni več izgovora, da soplesalca ni. Če le nisem zaseden, vam bom drage dame, z veseljem priskočil na pomoč.