Ples ob drogu je vadba, ki poteka tako horizontalno kot tudi vertikalno in se uvršča med intervalno vadbo, osnovano na moči celotnega telesa. Vsebuje plesne točke ter akrobatske kombinacije na statičnem in vrtljivem drogu. Namenjena je vsem, ki imajo radi raznoliko, zabavno a vendarle intenzivno vadbo. Primerna je za ženske in moške vseh starosti, velikosti in stopenj telesne pripravljenosti, ki se želijo počutiti dobro v svojem telesu!

Vadba bo potekala pod vodstvom izkušene inštruktorice Miriam Štucin po sistemu Pole dance studia Ljubljana, več o studiu na: http://www.poledancing.si/ Vadba je sestavljena iz 60 minutnega treninga pod vodstvom inštruktorice. Potem imate na voljo 15 minut časa za samostojno ponavljanje in morebitna vprašanja inštruktorici.

Kmalu… začnemo :)

S plesnimi vajami pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU, v ponedeljek 4.9.2023 po URNIKU!!! :) pred prihodom nujno izpolni SPLETNO PRIJAVNICO, ki jo najdeš pod zavihkom URNIKI / izbrani tečaj …

Nov 1 ciklus REDNEGA tečaja se začne v ponedeljek 4.9.23 po urniku !

 1. termin – ponedeljek nadaljevalni mešani tečaj 17.45 – 19.00
 2. termin – ponedeljek nadaljevalni 2x tedenski tečaj 19.00 – 20.15
 3. termin – začetni tečaj 20.15 – 21.30

Nov 1 ciklus ZAČETNEGA TEČAJA se začne v ponedeljek 4.9.23 ob 20.15 uripohitite s prijavami :)

 1. termin – petek začetni tečaj 17.45 – 19.00
 2. termin – petek nadaljevalna 2x tedenski tečaj 19.00 – 20.15
 3. termin – 

Napotki:

 • Na dan treninga ne uporabljajte vlažilnih krem, losjonov za telo ali podobnih olj, v nasprotnem primeru vaj ni mogoče izvajati učinkovito.
 • Priporočljivo je, da odstranite nakit (prstani, zapestnice, ure). Nakit na rokah in nogah lahko vpliva na vaš oprijem z drogom, lahko pride do poškodb ali praskanja droga in tal.
 • Na vadbo pridite 10 minut pred začetkom in jih ne zamujajte.
 • V garderobi se preoblecite v primerna oblačila. Za vadbo potrebujete: majico, trenirko, nogavičke in brisačo.
 • Začetni tečaj plesa ob drogu poteka v večjih skupinah (po dve na drog). Zato, da si lahko vadeči pomagate in ste bolj varni pri sami vadbi.
 • Nadaljevalni tečaj plesa ob drogu poteka v manjših skupinah. Vsak vadeči ima svoj drog.
 • Vadba poteka na lastno odgovornost.