Splošni pogoji prijave na plesne programe z E-prijavnico

 
Z izpolnitvijo e-prijavnice in njeno oddajo prek spletne strani www.plesnistudio-nm.com:
  1. SOGLAŠATE, da ste seznanjeni s programom v katerega se vpisujete oz. vpisujete vašega otroka.
  2. SOGLAŠATE, da ste seznanjeni in sprejemate Splošne pogoje PSNM, ki so na vpogled dostopni v recepciji PSNM in na spletni strani https://www.plesnistudio-nm.com/splosni-pogoji/.
  3. SOGLAŠATE da ste seznanjeni s cenikom in sprejemate plačilne pogoje PSNM ter se zavezujete, da boste redno poravnali vse stroške udeležbe programa na podlagi prejetih računov na e-naslov iz prijavnice. Za plačilo stroškov odgovarja udeleženec programa, če je ta mladoleten, za plačilo stroškov odgovarja starš oz. skrbnik naveden na e-prijavnici.
  4. SOGLAŠATE s fotografiranjem, snemanjem in obdelavo posnetkov, na katerih se nahajate oz. se nahaja vaš otrok, tako v publikacijah, na spletnih straneh in uradnih socialnih omrežjih. Kot tudi z občasnim objavljanjem in rednim arhiviranjem dosežkov, rezultatov, fotografij in video posnetkov, kjer se nahajate oz. se nahaja vaš otrok.
  5. SOGLAŠATE ter DOVOLJUJETE OBDELAVO in UPORABO osebnih podatkov iz e-prijavnice za namen vpisa v plesno šolo, obveščanja o izvajanju aktivnosti, pošiljanja podatkov potrebnih za izvedbo plačila stroškov udeležbe programa in drugih stroškov, vključno s pošiljanjem računov po e-pošti.

Ekipa PSNM