V okviru Plesnega studia Novo mesto deluje tudi celoletna plesna šola za predšolske otroke od 3. do 5. leta.

V plesni vrtec vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila in zabave, saj ples dobro razvija motorične sposobnosti in je hkrati oblika druženja. Otrokom te starosti pomagamo spoznavati ritem, različne zvrsti glasbe in gibanje ob njej. Koreografije so prilagojene znanju in sposobnostim posamezne skupine, otroci pa plešejo predvsem na popularno slovensko otroško glasbo.

Plesni programi potekajo celo šolsko leto v vašem vrtcu oziroma vaši osnovni šoli in so razdeljeni v več semestrov po 8 vaj (7 vaj + 8. – zaključna vaja). Vsaka vaja poteka 45 minut, saj so ta čas otroci primerno zbrani za delo v skupinah. V vsakem semestru se naučijo 5 do 6 koreografij. Semester zaključimo z nastopom za starše in učitelje.

BREZPLAČNI plesni vrtec za *NOVE ČLANE (*ki potekajo izključno samo v SEPTEMBRU in samo na lokaciji Kočevarjeva 9, NM) prične v septembru vsak ponedeljek ali četrtek po urniku 16.15h, prva brezplačna vaja bo v  četrtek 5.9.19 in ponedeljek 9.9.19,… zadnja brezplačna vaja pa bo v četrtek 19.19.2019

Kje in kdaj? p.s. z rednimi vajami pričnemo v ponedeljek 23.9.19 ali v četrtek 26.9.19!!! (kateri termin bi obiskovali izberete sami…) 

Termin 1: Bršljin; ponedeljek, od 16:15 do 17:00 plesni vrtec.

Termin 2: Bršljin; četrtek, od 16:15 do 17:00 plesni vrtec.

Program plesni vrtec izvajamo tudi v več vrtcih in OŠ na Dolenjskem in v Beli krajini. Za več informacij povprašajte v vašem vrtcu ali OŠ.

Dodatna ponudba za VRTCE… ” TA NORI PLESNI DAN”, plesna animacija za otroke v dopoldanskem času pod vodstvom izkušenih plesnih animatorjev z obilico smeha, zabave in seveda pravih plesnih korakov, ob spremljavi slovenske glasbe, ki jo otroci že poznajo. Animacija poteka 2-3 šolske ure po predhodnem dogovoru z vodstvom vrtca. PLESNO ANIMACIJO IZVEDEMO BREZPLAČNO :)

Pust pri nas 2019

Pedenjples 2016

Pust pri nas 2018

Pust pri nas 2016