V okviru Plesnega studia Novo mesto deluje tudi celoletna plesna šola za otroke (od 6. do 7. leta), izjemoma vzamemo tudi pet let in pol stare :).

V pop-hip hop program vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila, zabave in tiste, ki še niso izbrali svojega plesnega stila. Zabavali in plesali bomo na plesne hite (prvič spoznali hip hop glasbo) in najboljše koreografije, ki jih bodo otroci hitro osvojili.  Otrokom te starosti pomagamo spoznavati ritem, različne zvrsti glasbe in gibanje ob njej. Koreografije so prilagojene znanju in sposobnostim posamezne skupine, otroci pa plešejo predvsem na popularno tujo in slovensko glasbo.

Plesni programi potekajo celo šolsko leto in so razdeljeni v več semestrov po 8 vaj (8. vaja je hkrati tudi zaključna vaja). Vsaka vaja poteka 45 minut, saj so ta čas otroci primerno zbrani za delo v skupinah. V vsakem semestru se naučijo 3 do 5 koreografij. Semester zaključimo z nastopom za starše in učitelje.

Kje in kdaj?

S BREZPLAČNIMI plesnimi vajami za NOVE ČLANE pričnemo v septembru vsak ponedeljek ali četrtek po urniku 17.00h, prva brezplačna vaja bo v četrtek 6.9. ali ponedeljek 10.9. 🙂

Z REDNIMI plesnimi vajami pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU četrtek 6.9.18 ali ponedeljek 10.9.18!!! (kateri termin bi obiskovali izberete sami…)

Termin 1: Bršljin; ponedeljek, od 17:15 do 18:00 pop-hip hop program.

Termin 2: Bršljin; četrtek, od 17:00 do 17:45 pop hip-hop program.

Program plesni vrtec izvajamo tudi v več vrtcih in OŠ na Dolenjskem in v Beli krajini. Za več informacij povprašajte v vašem vrtcu ali OŠ.