V okviru Plesnega studia Novo mesto deluje tudi POP hip hop ali POP jazz skupina – celoletna plesna šola za otroke od 5. do 6. leta.

V POP-hip hop program ali POP -jazz program vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila, zabave in tiste, ki še niso izbrali svojega plesnega stila. Zabavali in plesali bomo na plesne hite (prvič spoznali hip hop korake in glasbo) in najboljše koreografije, ki jih bodo otroci hitro osvojili.  Tudi na POP jazz programu otroci spoznavajo moderno glasbo v plesnem stilu jazz-a (prvič spoznali osnove jazz-a, baletnih korakov in glasbo). Otrokom te starosti pomagamo spoznavati ritem, različne zvrsti glasbe in gibanje ob njej. Koreografije so prilagojene znanju in sposobnostim posamezne skupine, otroci pa plešejo predvsem na popularno tujo in slovensko glasbo.

Plesni programi potekajo celo šolsko leto in so razdeljeni v več semestrov po 8 vaj (7 vaj + 8. –  zaključna vaja). Vsaka vaja poteka 45 minut, saj so ta čas otroci primerno zbrani za delo v skupinah. V vsakem semestru se naučijo 3 do 5 koreografij. Semester zaključimo z nastopom za starše in učitelje.

S plesnimi vajami POP HIP HOP pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU, v ponedeljek 4.9.23 ALI četrtek 7.9.23 ob 17.00 uri. Pred prihodom nujno izpolni SPLETNO PRIJAVNICO, ki jo najdeš pod zavihkom URNIKI / izbrani tečaj …

S plesnimi vajami POP JAZZ pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU, v ponedeljek 4.9.23 ob 17.00 uri. Pred prihodom nujno izpolni SPLETNO PRIJAVNICO, ki jo najdeš pod zavihkom URNIKI / izbrani tečaj …

Kje in kdaj? z rednimi vajami pričnemo v ponedeljek 5.9.22 (POP jazz) ali ponedeljek 5.9.22 ali četrtek 8.9.22 !!! (kateri termin bi obiskovali izberete sami…prijavnico najdete pod zavihkom urnik – POP-hip hop in POP jazz program)

Termin 1: Bršljin; ponedeljek, od 17:00 do 17:45 pop-jazz program.

Termin 2: Bršljin; ponedeljek, od 17:00 do 17:45 pop hip-hop program.

Termin 3: Bršljin; četrtek, od 17:00 do 17:45 pop hip-hop program.

*** Plesne tečaje POP hip hop-a organiziramo tudi v Črnomlju (VPIS in vaje po URNIKU; 1. vaja bo v torek 6.9.2022 po URNIKU)

Program plesni vrtec izvajamo tudi v več vrtcih in OŠ na Dolenjskem in v Beli krajini. Za več informacij povprašajte v vašem vrtcu ali OŠ.