V okviru Plesnega studia Novo mesto deluje tudi POP hip hop ali POP jazz skupina – celoletna plesna šola za otroke od 5. do 6. leta.

V POP-hip hop program ali POP -jazz program vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila, zabave in tiste, ki še niso izbrali svojega plesnega stila. Zabavali in plesali bomo na plesne hite (prvič spoznali hip hop korake in glasbo) in najboljše koreografije, ki jih bodo otroci hitro osvojili.  Tudi na POP jazz programu otroci spoznavajo moderno glasbo v plesnem stilu jazz-a (prvič spoznali osnove jazz-a, baletnih korakov in glasbo). Otrokom te starosti pomagamo spoznavati ritem, različne zvrsti glasbe in gibanje ob njej. Koreografije so prilagojene znanju in sposobnostim posamezne skupine, otroci pa plešejo predvsem na popularno tujo in slovensko glasbo.

Plesni programi potekajo celo šolsko leto in so razdeljeni v več semestrov po 8 vaj (7 vaj + 8. –  zaključna vaja). Vsaka vaja poteka 45 minut, saj so ta čas otroci primerno zbrani za delo v skupinah. V vsakem semestru se naučijo 3 do 5 koreografij. Semester zaključimo z nastopom za starše in učitelje.

Kje in kdaj?

Z BREZPLAČNIMI plesnimi vajami za *NOVE ČLANE (*ki potekajo izključno samo v SEPTEMBRU in samo na lokaciji Kočevarjeva 9, NM) pričnemo v septembru vsak ponedeljek, torek ali četrtek po urniku, prva brezplačna vaja bo v torek 3.9.19 (POP jazz) ali četrtek 5.9.19 (POP hip hop) ali ponedeljek 9.9.19 (POP hip hop),… zadnja brezplačna vaja pa v četrtek 19.9.2019. 🙂

Z REDNIMI plesnimi vajami pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU četrtek 5.9.19 ali ponedeljek 9.9.19!!! (kateri termin bi obiskovali izberete sami…)

Termin 1: Bršljin; ponedeljek, od 17:00 do 17:45 pop-hip hop program.

Termin 2: Bršljin; četrtek, od 17:00 do 17:45 pop hip-hop program.

Termin 3: Bršljin; torek, od 17:30 do 18:15 pop jazz program.

Program plesni vrtec izvajamo tudi v več vrtcih in OŠ na Dolenjskem in v Beli krajini. Za več informacij povprašajte v vašem vrtcu ali OŠ.