Hip-hop je v tem trenutku zagotovo najpopularnejši kulturni pojav med mladimi. Začelo se je na ulicah, v parkih… Mladi so prinesli zvočnike, bobne in ostale inštrumente in se naveličani uličnega nasilja raje zavrteli ob zvokih, ki so prihajali iz mešalne mize DJ-a.

Zabava se je iz ulice preselila tudi v plesne dvorane, kjer ne manjka poskočnih in energičnih gibov, predvsem pa zabavnih druženj. Tam nastajajo plesne koreografije trenutno najbolj popularnih videospotov (Usher, Justin Timberlake, Beyonce, Janet Jackson,…), plesni gibi novega hip hopa, za katere je značilno spreminjanje besede v gib, ko plesalci s telesom in gibom prikazujejo besedilo glasbe.

Z *BREZPLAČNIMI plesnimi vajami za NOVE ČLANE (*ki potekajo izključno samo v SEPTEMBRU in samo na lokaciji Kočevarjeva 9, NM) in vajami za ”stare” člane pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU v ponedeljek 2.9.2019 po URNIKU!!! :)

  • Novi plesalci PIONIRSKE skupine pridete na tečaj PIONIRJI 2 
  • Novi plesalci MLADINSKE skupine pridete na tečaj MLADINCI in ČLANI TEČAJNIKI
  • Novi plesalci ČLANSKE skupine pridete na tečaj MLADINCI in ČLANI TEČAJNIKI
  • Nove hip hop MAME pridete na tečaj Hip Hop MAME 3 ZAČETNA (prva vaja 4.9.19)

*** Plesne tečaje hip hopa organiziramo tudi v Črnomlju v plesni dvorani Črnomelj Kolodvorska 53 (VPIS bo v ponedeljek 2.9.2019 po URNIKU; 1. vaja bo v četrtek 5.9.2019 po URNIKU)

*** Plesne tečaje hip hopa organiziramo tudi v CIK Trebnje (1. vaja bo v sredo 4.9.2019, 1.-3.r ob 16.00 uri, 4.-6.r ob 17.00 uri, 7.-9.r ob 18.00 uri)

*** Plesne tečaje hip hopa organiziramo tudi KKC Dolenjske Toplice (1. vaja bo v torek 10.9.2019 po URNIKU)

*** Če ne veš v katero skupino spadaš? poglej pod zavihek URNIKI (spodaj so napisane starostne skupine za leto 2020) :)

Pridi še ti in spoznaj ter se nauči novih plesnih gibov.