Hip-hop je v tem trenutku zagotovo najpopularnejši kulturni pojav med mladimi. Začelo se je na ulicah, v parkih… Mladi so prinesli zvočnike, bobne in ostale inštrumente in se naveličani uličnega nasilja raje zavrteli ob zvokih, ki so prihajali iz mešalne mize DJ-a.

Zabava se je iz ulice preselila tudi v plesne dvorane, kjer ne manjka poskočnih in energičnih gibov, predvsem pa zabavnih druženj. Tam nastajajo plesne koreografije trenutno najbolj popularnih videospotov (Usher, Justin Timberlake, Beyonce, Janet Jackson,…), plesni gibi novega hip hopa, za katere je značilno spreminjanje besede v gib, ko plesalci s telesom in gibom prikazujejo besedilo glasbe.

S plesnimi vajami pričnemo prvi teden v SEPTEMBRU, v ponedeljek 4.9.2023 po URNIKU!!! :) pred prihodom nujno izpolni SPLETNO PRIJAVNICO, ki jo najdeš pod zavihkom URNIKI / izbrani tečaj …

  • Novi plesalci skupine OTROCI pridete na tečaj OTROCI 2 (2x tedensko) ali OTROCI 2 1x tedensko (1x tedenski so razdeljeni v mlajšo in starejšo skupino – glej starostne skupine pod URNIKI spodaj) 
  • Novi plesalci MLADINSKE skupine pridete na tečaj MLADINCI2
  • Novi plesalci ČLANSKE skupine pridete na tečaj ČLANI1
  • Nove hip hop MAME pridete na tečaj Hip Hop MAME2

*** Plesne tečaje hip hopa organiziramo tudi v Črnomlju v plesni dvorani v GASILSKEM DOMU (VPIS in vaje po URNIKU; 1. vaja bo v ponedeljek 4.9.2023 po URNIKU)

*** Plesne tečaje hip hopa organiziramo tudi v CIK Trebnje (1. vaja bo v sredo 6.9.2023, 1.-3.r ob 16.00 uri, 4.-6.r ob 17.00 uri, 7.-9.r ob 18.00 uri)

*** Plesne tečaje hip hopa organiziramo tudi KKC Dolenjske Toplice (1. vaja bo v ??? ?.9.202? po URNIKU)

*** Če ne veš v katero skupino spadaš? poglej pod zavihek URNIKI (spodaj so napisane starostne skupine za leto 2023/24) :)

Pridi še ti in spoznaj ter se nauči novih plesnih gibov.