Moje ime je Vid Vidmar, moj psevdonim pa Bboy Vision. Rojen in odrasel sem v Ljubljani. Kot otrok sem treniral gimnastiko, leta 2002 sem začel trenirati breakdance. Na začetku sem ta ples videl zgolj kot akrobatiko, leta kasneje pa sem spoznal, da je to umetnost gibanja na veliko višjem nivoju. Leta 2008 smo s prijatelji uredili prostor za treniranje v zapuščeni tovarni Rog, kjer še danes intenzivno treniramo skoraj vsak dan. Ustanovili smo tudi Športno Kulturno društvo GOR, ki spodbuja širjenje in ohranjanje hiphop kulture ter vseh vrst mladinskih aktivnosti.

Moj stil plesa temelji na pretočnosti gibanja, ustvarjanju inercije in ohranjanje hitrosti v ritmu glasbe. Rad se igram s spremembami smeri gibanja in si izmišljam nove gibe.

Artistični psevdonim Vision sem si izbral, ker se popolno prevede iz mojega pravega imena Vid. Verjamem, da če imaš močno vizijo se bodo stvari uresničile, še posebej če se za njih močno trudiš.

Ples me je popeljal po celi Evropi, kjer se udeležujem tekmovanj in delavnic. Zaradi moje prepoznavnosti, redno potujem kot sodnik in voditelj delavnic. S svojim stilom želim vplivati na čim več plesalcev.

Nekaj mojih tekmovalnih dosežkov v zadnjem letu.

1. mesto, Burn Battle school 2016 @ Ljubljana
1. mesto, Burn Battle School @ Bijelina, BiH
3. mesto, Break the floor 2017 @ Celje, Slovenija
2. mesto, Bgirls do it better 2017 @ Ljubljana,
1. mesto, Press play 2016 @ Malmo, Švedska
6. Exhibition Battle, Styleholm 2017 @ Stockholm, Švedska
7. Exhibition Battle, Day of jam 2106 @ Belgija
1. mesto, Seven 2 Dice @ Leipzig, Nemčija
2. mesto, Dvojice, Next Generation Jam @ Bratislava, Slovaška
10. Polfinale, Lika Bomb @ Milano, Italija
1. mesto, FFF Contest @ Treviso, Italija

Trenutno poučujem po Sloveniji, da bi delil svoje izkušnje in znanje. Verjamem, da lahko z deljenjem znanja razširim to kulturo in jo posledično povečam in dvignem na višji nivo v Slovenji.