Povzetek YSB vol.5

V soboto, 26. marca se je v prostorih Plesnega Studia Novo mesto dogajala plesna bitka – Young Styles Battle (Bitka Mladih Stilov). Udeležilo se je je cca 60 tekmovalcev iz cele Slovenije. V plesnem popoldnevu so se razvile odlične bitke ter druženje ob plesu, vse pod budnim nadzorom slovenskih in hvarskih sodnikov, DJ-a, ter voditelja, oz. kot mu pravimo mi – MC-ja (emsija).

V tem času sta člana grafitarske ekipe 1107 iz Ljubljane ( Azram in @Matic Jelčič von Kürner ) nasprejala odličen grafit, ki sedaj krasi totem na parkirišču pred vhodom Plesnega Studia Novo mesto. Rezultat lahko vidite na spodnji sliki, uradna fotogalerija pa pride kmalu.

Iz Plesnega studia Novo mesto so se tekmovanja udeležili naslednji plesalci: Adam Iskra, Jaša Salmič Kobe, Aljaž Ajdišek, Taj Nograšek, Nik Katanovič Levan, Aleks Nanger, Jakov Lev Barbarič, Žan Zorko. Nik in Jakov sta začela trenirati to šolsko leto in se na svojem 2. battlu uvrstila med top 16 tekmovalcev 1 vs 1 do 14 let. Čestitke tudi vsem ostalim :)

Hvala pokroviteljem dogodka Mestna občina Novo mesto ‪#‎MONM‬ in ‪#‎cockta‬ , ki sta podprla projekt!

Tole pa so rezultati:

Crew vs Crew:

1. Flow Passers (LJ)
2. Break Kings (PK Trzic)
3. Bastards Crew (LJ)

1 vs 1, do 14 let

1. Bor (MB)
2. Matic (Bastards, LJ)
3. Leon (PK Trzic)

Top 8 do 14 let:

Nejc vs Luka
Jakob vs Matic
Zak vs Leon
Bor vs Nives

1 vs 1, do 18 let

1. Bor (MB)
2. Jerry (Bastards, LJ)
3. Emil (Gor, LJ)