Plesalci plesnega studia Novo mesto smo se ta vikend udeležili državnega prvenstva v modernih tekmovalnih plesih, ki ga je prirejal PK Urška Ljubljana, in je potekalo na Gospodarskem razstavišču. Tudi letos smo dolenjski plesalci dokazali, da znamo in zmoremo, ter posegli po visokih uvrstitvah, saj smo na stopničkah stali kar štirikrat: hip hop mame mala formacije 1.mesto, hh mame velika formacija 2.mesto, hh  pionirska velika formacija 2.mesto, hh mladinska velika formacija 3.mesto, hh pionirski par Kaja S. in Aleks P. 4.mesto, hh solo mladinka Maša U. 4.mesto, hh pionirska mala formacija 5.mesto, hh mladinska velika formacija 8.mesto, hh članski par Hana H. in Maruša G. 8.mesto, hh solo pionirji Neža K. 11.mesto, hh pionirski oar Zala K. in Neža K. 12.mesto, hh solo članica Tina E. 20.mesto in prav tako solo pionirka Zala K. 22.mesto.

Odlični rezultati so plod intenzivnih treningov, na katerih smo se plesalci pripravljali kar nekaj mesecev, hkrati pa so rezultati tudi našavstopnica na Evropsko prvenstvo , ki bo potekalo v začetku julija 2011 na Danskem.

Vsi, ki bi si želeli ogledati naše plesno znanje, ki smo ga pokazali tudi na tekmi, ste vljudno vabljeni na gala produkcijo Plesnega studia Novo mesto, ki bo v ponedeljek 20.6.2011 ob 18uri v ŠD Leona Štuklja. VSTOP BO PROST!

Čestitke vsem plesalcem in koreografom!

foto: Andrej Matič & Franc Košiček