Plesni tečaji družabnih plesov bodo potekali ob četrtkih in nedeljah… več o terminih najdete na zavihku urnikidružabni in športni plesi

Družabni plesi 1. stopnja je namenjena vsem začetnikom, ki bi se radi naučili plesati. Na prvi stopnji se naučimo osnovne elemente, katere povežemo v koreografije, s katerimi lahko že odplešemo na vsaki plesni prireditvi. Poleg tega se naučimo plesnega bontona in pravilnega plesanja po glasbi. Srečanja bodo potekala enkrat tedensko ob nedeljah pod vodstvom plesnega para Mateje Avbar in Dejana Janca in četrtkih pod vodstvom plesnega para Katje Žigante in Rada Trifkovića :)

Družabni plesi 2. stopnja je namenjena vsem, ki so že opravili 1. stopnjo ali imajo predhodno plesno znanje. V 2. stopnji se učimo nove elemente, ki jih dodajajmo v že znane koreografije. Na tej stopnji je tudi večji poudarek na tehnični izvedbi elementov. Srečanja bodo potekala enkrat tedensko pod vodstvom plesnega para Mateje Avbar in Dejana Janca :) 

Družabni plesi 4. stopnja je nadgradnja predhodnih stopenj in je namenjena vsem, ki bi želeli nekaj več od plesa na rekreativnem nivoju. Spoznavali bomo tehnike plesa, ki vam bodo omogočale enostavnejše in bolj učinkovitejše plesanje. Srečanja bodo potekala enkrat tedensko pod vodstvom plesnega učitelja Alberta Zorka :)

OBVESTILO:   BREZPLAČNA predstavitvena tečaja bosta v nedeljo 20.9. in 27.9.2015 po urniku :) . Z NOVIM, 1. ciklusom družabnih plesov pričnemo v nedeljo 4.10.15 in v četrtek 8.10.15 po urniku!