Nov urnik, skoraj nespremenjen, je pod rubriko URNIKI. Redni tečaji se prično v sredo 4.9.2013 po urniku. V torek 3.9.13 bo za vse naše lanske (in pop-hip hop, ki bodo letos dovolj stari) hip hop plesalce potekala avdicija… pionirji 16.00 – 17.30; mladinci 17.30 – 19.00; da se bomo lažje razdelili po skupinah.

KOT VSAKO LETO DOSLEJ IMAJO TUDI LETOS VSI PRVIČ VPISANI TEČAJNIKI VAJE V MESECU SEPTEMBRU BREZPLAČNO!!! Break dance se prične že v torek 3.9.2013. Hip hop in jazz se prične v tednu od 4. do 6.9.2013 po urniku, za vse ostale programe (družabni plesi, jazz mame, plesni vrtec in pop-hip hop program) pa preverite pod rubriko URNIKI, kdaj v septembru pričnemo…tudi BREZPLAČNO!!!

Lahko prideš na vajo brez predhodne najave, če veš v katero skupino spadaš, če pa ne veš? (pod rubriko urniki, glej čisto na koncu, kjer so letnice)… ali pokliči 041/348-667

Vsi novi PIONIRJI pridete plesat v skupino po urniku PIONIRJI 2, vsi novi MLADINCI pridete plesat v skupino po urniku MLADINCI TEČAJNIKI, vsi novi ČLANI pridete plesat v skupino po urniku ČLANI TEČAJNIKI, vse nove hip hop mame pridejo plesat v skupino pourniku HH MAME 2 (1.vaja 9.9.13), vse lanske hip hop mame plešete v skupini HH MAME 1.

VSI TRENINGI POTEKAJO V BRŠLJINU, BIVŠA PIONIRJEVA MENZA, KOČEVARJEVA 1, VHOD JE ZADAJ, MIMO HEDERE PARKIRIŠČA OB TRGOVINI KIK, MIMO STILLCOMERCA IN COMEX ČISTILNEGA SERVISA. ALI VHOD ŠVIC BOWLING BARA!

Vsi dosedanji plesalci Plesnega studia Novo mesto boste obvestilo o treningih (in avdiciji) dobili po pošti. Če obvestila do 28.8.13 ne prejmete…pokličite.

plesni pozdrav…