Predstava “Ta nori šolski dan” nas popelje na povsem navadno šolo na povsem navaden šolski dan. Opazujemo dogajanje med dijaki v razredu, na hodnikih, v jedilnici, med odmori. Kljub vsem pa se izkaže, da tale šolski dan le ni tako navaden, no, vsaj za Andraža ne. Ob začetku novega šolskega leta, si končno prizna, da Hana (tista Hana, ki mu je vedno doslej šla pošteno na živce) pa le ni tako napačna, nasprotno, mogoče mu je celo všeč, ampak samo malo, ali pa tudi ne, ali pa … A razred sploh ni edino prizorišče norega dogajanja. V zbornici se izkaže, da tudi za učitelje to ni navaden dan … Čas je, da zapoje metla in končno naredi red …

Koreografija: Marko Stamenković in Željko Božić

Scenarij: Željko Božič

Producent: Robi Grmek / Plesni studio Novo mesto

Plešejo: plesalci Plesnega studia Novo mesto (Hana Huč Andraž Grulja Maja Gradišar Maruša Germovšek Miljan Nojić Ula Pavlin Nastja Rajkovič Karin Kirm Lucija Udovič Kristina Jordan Miha Tavčar Maša Udovč Lucija Marzelj Djuranovič Špela Mohar Alja Dravinec Sabina Balkovec Ariana Šuštarič Julija Umek Ian Štrucl Simon Cerjak)

PREMIERNO bo plesna predstava “Ta nori š<3lski dan” predstavljena na dan zaljubljencev, v petek, 14.2.2014 v športni dvorani Stopiče. Predstava je primerna za vse starostne skupine.

Vstopnice je možno kupiti v Plesnem studiu NM in ŠVIC bowling BARu. Cena vstopnice je 5€.