YOUNG STYLES BATTLE 2018
Bitka Mladih Stilov 2018, ki bo 14.4.2018 v prostorih Plesnega studia NM.

Po lanskem zelo uspešnem dogodku, še eden izmed največjih in najbolj konkurenčnih bboying dogodkov na Balkanu za mlade že sedmič vrača, tokrat eno leto starejši in modrejši Young Styles Battle 7 v Novo mesto.

Prireditev so omogočili: MONM, NLB, OČESNI CENTER PRESKAR, OREKA d.o.o. in PSNM :)

Sporočilo za medije:

Povzetek Young Styles Battle vol.7, Novo mesto
V soboto 14. aprila 2018 se je v prostorih Plesnega Studia Novo mesto dogajala plesna bitka – Young Styles Battle (Bitka Mladih Stilov). Udeležilo se je je približno 80 tekmovalcev iz cele Slovenije, prav tako pa smo imeli goste iz Italije in Hrvaške. V plesnem popoldnevu so se razvile odlične plesne bitke ter druženje ob plesu, vse pod budnim nadzorom slovenskih, hrvaških in finskih sodnikov, DJ-a ter voditelja, oz. kot mu pravimo mi – MC-ja (emsija).

V tem času je član grafitarske ekipe iz Ljubljane (R2S) nasprejal odličen grafit, ki sedaj krasi totem na parkirišču pred vhodom Plesnega Studia Novo mesto. Grafitiranje je bilo zelo atraktivno, ker je potekalo cel dan, so se mimoidoči večkrat ustavili in se proti večeru še vrnili pogledat, ker je res nekaj posebnega. Tako da dogajanje ni potekalo samo v prostorih, ampak tudi na samem parkirišču. Rezultat lahko vidite na spodnji sliki, uradna fotogalerija (link spodaj).

Na tem linku si lahko pogledate fotogalerijo: (hvala za odlične slike, Tomaž Kos)
http://bit.ly/2pdlqdV
Hvala mestni občini Novo mesto ter PSNM za podporo, prav tako pa tudi optiki Preskar, NLB in Oreka d.o.o. Hvala vsem staršem in trenerjem da ste pripeljali mladino, ter hvala vsem obiskovalcem za tako odlično energijo se vidimo drugo leto!

Rezultati dogodka:

Up to 14 years
1) Mattia M. (Italy)
2) Gasper D. (Slovenia)
3) Leon K. (Slovenia)
Up to 18 years
1) Borson (Slovenia)
2) Sasa S. ?
3) Tilen G ?
Crew vs Crew
1) 007 Crew (Slovenia)
2) Kamniske Posasti (Slovenia)
3) Betola Boys (Slovenia)

Hvala in do naslednjič,
Bostjan aka bboy Beli