Pozdravljeni,

Tudi letos, že četrtič po vrsti, bomo za konec šolskega leta organizirali skupne plesne počitnice (za hip hop otroci1, otroci2, mladinci1, mladinci2 in člane1) za vse željne plesa, druženja in smeha (otroci in mladinci). Tako kot lani, bodo plesne počitnice organizirane na »domačem terenu«, v dvoranah PSNM.

Plesne počitnice bodo potekale od ponedeljka 21. do petka 25.8.2023, od 8 ure zjutraj do 15 ure (lahko tudi do 16 ure po dogovoru).

Končni urnik dobite po prejetih prijavah na mail.

Otroci zjutraj doma pojejo zajtrk, s sabo si vzamejo kakšno energetsko ploščico za malico med treningi in prazno plastenko/bidon za vodo, mi pa bomo poskrbeli za malico med 10 in 11 uro (sveže sadje, sirovka, pletenica…) in kosilo med 12 in 13 uro (v gostišču Loka). Popoldan, ko gremo na bazen, si bodo otroci lahko sami kaj kupili za prigriznit/sladoled. Na željo otrok bomo tudi letos organizirali “sleepover” z ogledi plesnih filmov (prespijo v prostorih PSNM, potrebujejo le spalko/turbo maximus/…).

Cena za petdnevne plesne počitnice je 160€ na osebo (polna cena 170€, 10€ subvencionira MONM), v ceno so všteti vsi treningi, animacija, malica (5 dni), kosilo (5 dni), prevoz (2x NM-DT-NM) na bazen (2x kopanje) in varstvo.

Prosimo, da prijavo za vašega otroka oddate najkasneje do petka 30.6.2023 po mailu info@plesnistudio-nm.com, da bomo lahko pravočasno rezervirali avtobus in priskrbeli karte za bazen.

Za vsa dodatna vprašanja ali kakršnekoli informacije, sem vam na voljo Robi (041/348 667)

Lep pozdrav,
ekipa Plesnega studia NM