Praznovanje rojstnega dne v Črnomlju PSNM (v šolskem letu organiziramo zabave samo do 31.5.)

rd-gusarji

Otroci zagotovo pričakujejo, da bo prav vsak rojstni dan novo doživetje, da bo boljši kot je bil prejšnji, da bo popolno doživetje tako zanj kot za vse njegove prijatelje. In vse to pričakujejo od vas, staršev. Naj vam pri tem priskočimo na pomoč. V Plesnem studiu NM enota Črnomelj organiziramo popolnoma drugačno rojstno dnevno doživetje – tematski rojstni dan. Pripravili smo 3 različne tematike, tako da se za vsakega najde nekaj po njegovem okusu.

V prijetno in sodobno urejeni plesni dvorani za vas organiziramo z našimi animatorji in plesnimi učitelji/cami praznovanje rojstnega dne vašega otroka, starejšega od 4 let. Možni termini praznovanja so:

 • sobota od 12h do 14h, od 14.30 do 16.30 ali od 17h do 19h;

Otroci naj imajo s sabo čiste copate za vstop v dvorano. :)

Rojstno dnevna zabava je na voljo v naslednjih TEMATIKAH:

Princeske

Naj se vaša princeska na svoj rojstni dan spremeni v čisto pravo princesko s krono. Na zabavi ne bo manjkalo vsega grajskega: zabavali se bomo ob grajskih igrah, naučili se bomo grajskega plesa, tudi smejali se bomo po grajsko :-) Če pa bi princeska na svojo zabavo rada povabila tudi prijatelja, jo bo ta na zabavi lahko očaral kot pravi vitez.

Živalski vrt *Novo

Nepozabna zabava za vaše otroke, ki se bodo to pot s pomočjo mask iz penaste gume spremenili vsak v svojo najljubšo žival. Seveda ne bo manjkalo zanimivih igric z oponašanjem različnih živali, veliko zabave in smeha. Primerno za otroke do 8. leta starosti.

Plesni rojstni dan *Novo

Zabava, kjer bosta glavno besedo imela ples in glasba. poleg plesnih iger, s katerimi bomo najprej ogreli naše mišice, se bodo otroci naučili in seveda odplesali pravo koreografijo pod vodstvom naših animatorjev- plesnih vaditeljev. Za vrhunec zabave poskrbi Mini Disco. Naj živi ples :) Primerno za vse starosti, koreografijo prilagodimo starosti otrok.

Gusarji in gusarke

Ne samo gusarji, tudi gusarke se znajo zabavati. Za njih smo pripravili še prav posebne igre, polne gusarskih spretnosti, trikov, ukan in vsega kar znajo in obvladajo samo pravi gusarji in gusarke. O seveda se bodo podali tudi na lov za čisto pravim (in slastnim) gusarskim zakladom.

Športni rojstni dan

Na zabavi bomo najprej ogreli naše mišice, potem zares potrenirali in se igrali raznovrstne športne igre, premagovali poligone, se igrali z žogo ob različnih koletivnih igrah. Za dodatno doživetje pa bosta poskrbela animatorja, ko bosta skupaj z vami iskala zaklad.

Organizacija praznovanja rojstnega dne, ki traja 2 polni uri, obsega:

Zabavo organiziramo samo za otroke od 4. leta dalje

PAKET 1

 • izdelavo vabil na zabavo,
 • pribor za pogostitev (krožniki, jedilni pribor, serviete, …)
 • pijača za vse udeležence
 • fotografiranje z naročnikovim fotoaparatom
 • animacija z dvema animatorjema po izboru

Cena:

 • do 10 otrok: 90,00 EUR
 • nad 10 do največ 20 otrok: 90,00 EUR + 2,00 EUR na nadaljnjega otroka

Termini:

 • petek: 17h do 19h
 • sobota: 12h do 14h, 14:30h do 16:30h in 17h do 19h

Lokacija:

 • PLESNI STUDIO NM,

Rezervacije: