Moja plesna pot se je začela že zelo zgodaj.  V vrtcu sem pričela obiskovati tečaje plesa za najmlajše, prve prave plesne korake pa sem se učila v Plesni šoli Urška, v Ljubljani. Starši so me pri 8. letih vpisali v POP tečaj, kasneje pa sem se odločila za jazz balet ter disco plese. Moji takratni mentorici Saša Volk in Mimi Marčac Mirčeta sta me zelo spodbujali in ljubezen do plesa je samo rastla. S skupino smo dosegali odlične rezultate na državnih in mednarodnih tekmovanjih, tako v jazz baletu kot v disco dance disciplinah. Tekmovala sem tudi v paru in posegla po kar nekaj odličnih mestih. Svojo tehniko pa sem pilila tudi v Baletni šoli Pirueta, kjer sem nekaj let obiskovala tečaj baleta.

V Plesni šoli Urška sem tako preživljala večino svojega časa, tam pa sem dobila tudi prvo službo kot plesni učitelj in trener. Poučevala sem mladinsko in člansko sekcijo za disco dance plese. Svoje znanje pa sem ves čas nadgrajevala tudi na različnih izobraževanjih v tujini (New York, London, Los Angeles,…), kjer sem se udeležila raznih delavncih s priznanimi pedagogi in koreografi.

Moja plesna pot mi je prinesla veliko različnih izkušenj in nastopov z vseh področij. Tako sem nastopala na različnih TV oddajah in prireditvah (Slovenija ima talent, Xfactor, Znan obraz ima svoj glas, Viktorji, Na zdravje, BMW regata, predstavitev novega Renaulta, Eurobasket 2013…), na raznih modnih revijah ter otvoritvah (otvoritev stadiona Stožice, modna revija za Namo, City center Celje in Mič Styling hairshow). V letu 2013 pa sem bila del plesne ekipe, ki je na turneji spremljala pevko Severino po večjem delu Balkana.

Lahko bi rekla, da se je moja plesna pot začela zgolj ljubiteljsko, kar pa je hitro preraslo v strast. Ples me sprošča, osrečuje in v prihodnosti se definitivno vidim v katerikoli vlogi povezani s plesom. V Plesnem Studiu Novo mesto poučujem jazz balet naše najmlajše pa tudi najstarejše člane. Delo s plesalci mi predstavlja neverjetno veselje, zato nameravam svoje pedagoško in trenersko znanje nadgrajevati ter ga uspešno širiti med plesalce še naprej.

Dosežki

  • 1. mesto na Državnem prvenstvu, maja 2007, v kategoriji Show dance pari
  • 1. mesto na Državnem prvenstvu, maja 2008, v kategoriji Show dance pari
  • 2. mesto na Državnem prvenstvu, maja 2008, v kategoriji Show dance male skupine
  • 1. mesto na Evropskem prvenstvu, oktobra 2008 na Madžarskem, v kategoriji Show dance formacije
  • 2. mesto na Evropskem prvenstvu, oktobra 2008 na Madžarskem, v kategoriji Show dance male skupine
  • 1. mesto na Evropskem prvenstvu, maja 2009 v Beogradu, v kategoriji Show dance formacije
  • 1. mesto na Državnem prvenstvu, maja 2009, v kategoriji Disco dance pari