Pri devetih letih sem se vpisal v plesno šolo Pan, kjer sem se pod vodstvom Robija Grmeka učil prvih plesnih korakov. Takrat se je tudi začela moja tekmovalna pot, leto pozneje smo s pionirji že osvajali naslove državnih prvakov. Plesno šolo Pan sem leta 2007 zapustil in nadaljeval v Plesnem studiu Novo mesto, še vedno pod okriljem Robija Grmeka.

Do leta 2009 sem tekmoval zgolj v hip hop-u, takrat pa se je ekipi trenerjev Plesnega studia pridružil Marko Stamenković, z njim se je začelo ustvarjanje v street dance show kategoriji. Prvo leto smo začeli samo z mladinsko malo skupino, leto pozneje pa temu dodali še duo točko s soplesalko Hano Huč.

Vsemu temu sem leta 2012 dodal še treninge jazz-a, ki jih je vodila Tjaša Žibert, kasneje pa še Karin Putrih. Leta 2013 sem tudi sodeloval pri prvi plesni predstavi Plesnega studia Novo mesto, ki sta jo ustvarila Željko Božić in Marko Stamenković, moj trener pa je postal Žiga Sotlar. Tega leta sem začel tudi s podajanjem plesnega znanja mlajšim. Odtlej sem večkrat odpotoval v London na plesno izobraževanje, v zadnjem letu pa sem se zaradi študija pridružil še plesni šoli Kazina, kjer je moj plesni učitelj Željko Božić.

Andra? Grulja

Dosežki

  • 1. Mesto na državnem prvenstvu v kategoriji street dance show male skupine mladinci 2009 (Marko Stamenković)
  • 1. Mesto na državnem prvenstvu v kategoriji street dance show male skupine člani 2012 (Marko Stamenković)
  • 1. Mesto na državnem in svetovnem prvenstvu s Hano Huč v kategoriji street dance show duo člani 2012 in 2014 (Marko Stamenković)
  • Nastop na poroki Anžeta Kopitarja 2013 (Marko Stamenković)
  • 1. mesto na državnem, evropskem in svetovnem prvenstvu v kategoriji hip hop članskih formacij 2014 (Žiga Sotlar)
  • 1. Mesto na državnem prvenstvu v katergoriji street dance show male skupine člani 2014 (Žiga Sotlar)
  • Plesna predstava »Ta nori šolski dan« 2013 (Željko Božić in Marko Stamenković)