Plesni vrtec

Domov/Plesni tečaji/Plesni vrtec
Plesni vrtec 2016-08-21T12:40:43+02:00

V okviru Plesnega studia Novo mesto deluje tudi celoletna plesna šola za predšolske otroke (od 3. do 5. leta in od 6. do 7. leta).

V plesni vrtec vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila in zabave, saj ples dobro razvija motorične sposobnosti in je hkrati oblika druženja. Otrokom te starosti pomagamo spoznavati ritem, različne zvrsti glasbe in gibanje ob njej. Koreografije so prilagojene znanju in sposobnostim posamezne skupine, otroci pa plešejo predvsem na popularno slovensko otroško glasbo.

Plesni programi potekajo celo šolsko leto v vašem vrtcu oziroma vaši osnovni šoli in so razdeljeni v več semestrov po 8 vaj (8. vaja je hkrati tudi zaključna vaja). Vsaka vaja poteka 45 minut, saj so ta čas otroci primerno zbrani za delo v skupinah. V vsakem semestru se naučijo 5 do 6 koreografij. Semester zaključimo z nastopom za starše in učitelje.

BREZPLAČNI plesni vrtec v septembru vsak četrtek po urniku 16.15, prva brezplačna vaja bo v četrtek 8.9. 🙂 !!!

Kje in kdaj? p.s. z rednimi vajami pričnemo 3. oktobra, kateri termin bi obiskovali izberete sami… ponedeljek ali četrtek 🙂

Termin 1: Bršljin; ponedeljek, od 16:15 do 17:00 plesni vrtec.

Termin 2: Bršljin; četrtek, od 16:15 do 17:00 plesni vrtec.

Program plesni vrtec izvajamo tudi v več vrtcih in OŠ na Dolenjskem in v Beli krajini. Za več informacij povprašajte v vašem vrtcu ali OŠ.

Za udeležbo pri tečaju je potrebno izpolniti prijavnico in pristopno izjavo. Prijavnico in pristopno izjavo prosimo natisnite obojestransko.