Spletna trgovina

Novice

Družabni plesi nov 4. sklop vaj

20. 2. 2024|Komentarji so izklopljeni za Družabni plesi nov 4. sklop vaj

V marcu ste vabljeni v zadnji sklop družabnih plesov v tem šolskem letu. Vabljeni v dobro družbo…čisti začetniki ali s predznanjem za vsakega se najde tečaj! Prijave na URNIKU! Projekt podpira PZS, SLOVENIJA PLEŠE –

Novi cikli družabnih plesov v 2024

18. 12. 2023|Komentarji so izklopljeni za Novi cikli družabnih plesov v 2024

Po novem letu ste vabljeni v nov 3. sklop družabnih plesov Vabljeni v dobro družbo prijave potekajo preko spleta, prijavnico najdete na urniku! Projekt podpira PZS, SLOVENIJA PLEŠE – RAZGIBAJMO ŽIVLJENJE in FUNDACIJA ZA ŠPORT

Zimska produkcija 2023

17. 11. 2023|Komentarji so izklopljeni za Zimska produkcija 2023

Kmalu bo zopet tu (nedelja 26.11.2023 ob 14 uri)… Zimska produkcija Plesnega studia NM Bliža se december, ko je čas veselja in zabave, zato vas vabimo, da se nam pridružite na naši zaključni plesni zabavi

Plesni tečaji

Plesni vrtec

Od 3. do 5. leta
V plesni vrtec vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila in zabave, saj ples dobro razvija motorične sposobnosti in je hkrati oblika druženja.

POP hip hop / POP jazz skupina

Od 6. do 7. leta
V plesni vrtec vključujemo vse otroke željne plesa, razvedrila in zabave, saj ples dobro razvija motorične sposobnosti in je hkrati oblika druženja.

Hip hop

Hip-hop je v tem trenutku zagotovo najpopopularnejši kulturni pojav med mladimi. Začelo se je na ulicah, v parkih…

Jazz in Show dance

Jazz-show dance je plesna tehnika, kjer boste spoznali mnogo stilov. Temelji na popularnih koreografijah in je gibalna osnova za vsakega plesalca.

Break dance

Pri Break dance-u gre poleg plesa tudi za kulturo, glasbo, stil oblačenja in dokazovanje. Nekaterim predstavlja tudi način življenja in si zato želijo postati najboljši B-boys in B-girls.

Ples ob drogu - Pole dance

Ples ob drogu je vadba, ki poteka tako horizontalno kot tudi vertikalno in se uvršča med intervalno vadbo, osnovano na moči celotnega telesa.

Družabni plesi

Tečaji družabnih plesov (vseh oblik) so namenjeni posameznikom in parom, ki bi si želeli naučiti plesati, izpopolniti ali na hitro obnoviti plesno znanje.

Maturantski plesi in valete

Tako VALETA kot MATURANTSKI PLES sta dva pomembna dogodka v življenju posameznika. V Plesnem studiu Novo mesto poskrbimo, da je ta dogodek tudi plesno obarvan.

Športni plesi

Kot že samo ime pove, vsebujejo elemente športa in umetnosti (plesa). Ta zvrst plesa se deli na standardne plese in latinsko ameriške plese.